Waterbesparende Douchekop | Niebla | FAQ
417
page-template-default,page,page-id-417,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hoe werkt de douche?

De waterbesparende versie heeft negen zogenaamde ‘duo’-stralen. Deze botsen onder hoge druk op elkaar en vernevelen dan. Dit zorgt ervoor dat er veel druppels ontstaan waardoor je normaal kan douchen en nat wordt, maar slechts 5liter water per minuut gebruikt.  De luxe variant van de douche heeft 22 ‘duo’stralen voor een nog hoger comfort. Deze gebruikt 7,5 liter water per minuut: wat zeker niet veel is voor zo’n luxe douche.

 

Wat zijn de ervaringen met lang haar?

Het kan even wennen zijn, maar zowel ikzelf als groot aantal klanten met lang haar kunnen prima onze haren wassen en uitspoelen (onder de waterbesparende variant).

 

Na installatie lekt de douche bij de aansluiting met de slang.

Tussen de slang en de douchekop zit altijd een ‘rubbertje’ het kan zijn dat die verouderd is en daardoor niet meer goed afsluit. Als je denkt dat dit bij jou het geval kan zijn, geef dit dan bij je bestelling door dan sturen we een nieuw rubbertje mee. En anders hebben ze ze bij de bouwmarkt.

 

De temperatuur moet wat hoger, bespaar ik dan nog wel?

Het klopt dat de temperatuur iets omhoog moet om hetzelfde comfort te behouden. Deze paar graden staan echter in geen verhouding met de ~50% waterbesparing. Natuurlijk is koud douchen nog beter voor het milieu 😉

 

Ik ben toch niet tevreden

Dat is vervelend, maar  kan gebeuren.  Stuur de douchekop in originele verpakking terug (bijvoorkeur zonder al te veel plakband…), zodat we er iemand anders blij mee kunnen maken en je ontvangt je aankoopbedrag terug (de verzendkosten zijn dus voor eigen rekening).